#IndonesianPeople





AKU RAISO LALI,UDAN GRIMIS SING DADI SAKSI
DURUNG SEMPET TAK RABENI,JANJIMU WES TOK BLENJANI . KOWE TAU NING URIPKU TANSAH ONO NING ATIKU
RA BAKAL LUNTUR SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG .OPO KOWE RA KELINGAN,BIYEN MLAKU BEBARENGAN
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,TRESNOKU RA BAKAL ILANG...SAYANG.....



HACKED BY
[P3N6663NJ00T IND3X]






[GREETZ]

IndoXploit - GARUDA SECURITY HACKER - BAHARI TROUBLE MAKER - INDONESIA DEFACER TERSAKITI TEAM - INDONESIA CODE PARTY
DARK PINUS SQUAD - MOSLEM CYBER TEAM - 99SYNDICATE - LAmongan Xploiters - OBSIDIAN CYBER TEAM
BABY CYBER TEAM - COWOK TERSAKITI TEAM - ANONNYMOUS CYBER TEAM
AND YOU